وندا
سایت ساز پرین هسته و پایه
امنیت
بی شک یکی از مهمترین رکن های یک سیستم پویا، امنیت و عدم نفوذ خرابکاران به آن میباشد.
در حال حاضر یکی امنترین زبان های طراحی وب سایت زبان برنامه نویسی PHP میباشد که بر روی سیستم عامل Linux و سرویس دهنده وب Apache پیاده سازی میشود که هر 3 اینها از امنترین سیستمهای موجود میباشند.
در درجه بعدی مهمترین مساله با تجربه بودن برنامه نویسان میباشد که بتوانند سیستمی درست کنند که بالاترین امنیت را برای پروژه فراهم کند.
همچنین از آغاز به کار سیستم مدیریت محتوای طراحی شده هیچگونه اشکال امنیتی گزارش نشده است که این خود ضریب اطمینان سامانه را بالا میبرد.
تفاوت سیستم اختصاصی با سیستم رایگانسهولت در استفاده
آسان سازی امروزه به یک علم تبدیل شده. پروژه خوب پروژهای نیست که به دلیل بزرگی، پیچیده باشد و کاربر نتواند با آن کار کند. یک پروژهی خوب باید در عین حالی که بزرگ است و دارای بخشهای فراوانیست، بسیار ساده باشد. تکنیکهای ساده سازی شامل حال عوامل بسیار زیادی از عاملهای روانشناختی تا علم معماری اطلاعات و طراحی میشود. استفاده از مجموع این تکنیکها در ساختار یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) علاوه بر سادگی باعث افزایش کارایی، سرعت و جذب مخاطبان بیشتر میشود. شرکت وندا همواره با رعایت این اصول سعی دارد تا استفاده از سیستمهای تولیدی را نسبت به تمامی طیفهای مردم با هر سطحی تضمین نماید.
توسعه پذیری
عدم استفاده از حتی یک خط کد آماده برای ساخت پروژهها در وندا و کد نویسی و خلق صددرصدی تمامی کارها توسط کادر فنی شرکت دلایل بسیار زیادی دارد. یکی از این دلایل امکان توسعه پذیری نامحدود میباشد. لذا در هر زمانی که مشتری بخواهد هر نوع امکاناتی را با هر ظاهری به پروژه خود اضافه نماید، وندا به صورت کاملا Native و استاندارد میتواند در کوتاهترین زمان ممکن این کار را انجام دهد.
طراحی و ساخت سیستمها به صورت ماژولار (پلاگینی), چند زبانه (i18n) ، جداسازی لایه قالب (template based) و در کل ساخت و توسعه به صورت MVC یکی از مسایلی است که در تمامی پروژههای وندا رعایت میشود و در هر زمانی میتوان به صورت کاملا استاندارد و ساختاریافته نسبت به افزایش و یا کاهش قابلیتهای پروژهها جامه عمل پوشاند.
تکنولوژی های ساخت پرینزبان (Internationalization)
در صورتی که شما مخاطبان و یا مشتریان بالقوهای در دیگر کشورها نیز دارید، ارایه خدمات به زبان بومی آنها بسیار کمک بسزایی خواهد داشت. صاحب وب سایت میتواند بعد از پیاده سازی و ورود کامل اطلاعات به زبان فارسی درخواست برای ترجمه به زبانهای دیگر را نیز دهد که بعد از ترجمه دقیق و تخصصی مطالب، صفحات به صورت کاملا بومی شده با مطالب زبان مورد نظر به صورت زیر-سایت (sub-site) در وب سایت اصلی لحاظ شود.
برای مثال در صورتی که زبان آلمانی نیز برای یک وب سایت پیاده شد، میتوان کاری کرد که اگر کسی از آلمان وارد وب سایت شد، سیستم به صورت خودکار تشخیص داده و وارد نسخه آلمانی وب سایت شود.
علاوه بر اینکه افزایش زبان باعث ارتباط بیشتر با کشورها و مخاطبان بالقوه آنها میشود، باعث افزایش بسیار زیاد سطح قدرت وب سایت میگردد و تاثیر بسزایی در چشم مخاطبان داخلی نیز دارد. چراکه بازدید کننده، شما را با هویتی بینالمللی میبیند.
تاریخچه مدیریت محتوا پرین
سیستم مدیریت محتوا پرین در اولین نسخه خود برای یک مدرسه آنلاین در سال ۱۳۸۴ طراحی و ساخته شد و به مرورزمان با گسترش قابلیتها و امکانات آن با آخرین تکنولوژیها جهان همگام شده است.
برای اطلاع پیدا کردن از امکانات و قابلیتهای مدیریت محتوای پرین به صفحه مربوط به آن مراجعه فرمایید.